De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Pampers ( 5 - 9 kg)35 luiersStatus: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,99

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 12,30

 • Bezorging door: PostNL
  € 17,38


( 5 - 9 kg)35 luiers online

Luiers speciaal ontwikkeld om je baby Pampers' beste bescherming te geven. Dit midpack Pampers Premium Protection maat 3 is geschikt voor baby's van 5 tot 9 kilo en bevat 35 luiers. De Premium Protection luiers geven de huid van je pasgeboren baby de allerbeste bescherming. Met een langere absorptielaag krijgt je baby altijd extra bescherming aan de achterkant. Naast bescherming geeft Pampers Premium Protection ook de zachtheid van katoen en het comfort wat baby's nodig zijn. Premium Protection luiers hebben ook een speciale urine indicator die van kleur verandert zodra je baby plast. Hierdoor weet je altijd, wanneer de indicator blauw wordt, heeft je baby een schone luier nodig. Pampers Premium Protection luiers gaan goed samen met Pampers New Baby Sensitive babydoekjes, welke speciaal ontworpen zijn voor een voorzichtige reiniging van je pasgeboren baby.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Deze New Baby luier van Pampers heeft Maat 3 en is geschikt voor baby's van 4 tot 9 kilo. Ieder klein wondertje verdient de beste bescherming. New Baby luiers hebben nu een Urine Indicator die van kleur verandert, zodat je weet dat je baby een schone luier nodig heeft. Deze luiers hebben een uniek absorptielaagje dat speciaal is ontworpen om zachte ontlasting van je baby te absorberen, zodat ze droog en goed beschermd blijven. New Baby luiers van Pampers zijn nu nog zachter om je baby een maximaal comfort en bescherming te geven.

 

Omschrijving van Hollandathome

Pampers New Baby zijn luiers die speciaal bestemd zijn voor pasgeborenen. Pampers New Baby luiers zijn gemaakt met Comfort Soft en hebben zachte beenrandjes en een fluweelzachte achterkant, zodat het tere huidje van je pasgeboren baby goed beschermd wordt. De luiers van Pampers New Baby bevatten bovendien een urine indicator, zodat je direct kunt zien wanneer je baby geplast heeft. Maat 3 is geschikt voor baby's met een gewicht van 4 tot 9 kilogram.

 


Pampers ( 5 - 9 kg)35 luiers kopen