De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Pampers Active Fit Luiers(11 - 23 kg)74 stuks


3% korting Pampers Active Fit Luiers(11 - 23 kg)74 stuks online kopen


Van € 30,84   Voor 29,99
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 30,84 € 29,99

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 30,84


Pampers Active Fit Luiers(11 - 23 kg)74 stuks online

Topkwaliteit van Pampers

Met deze Active Fit luiers voor babys van 11 tot 25 kilo, haal je topkwaliteit in huis. Deze luiers geven je baby maximale speeltijd, dankzij de sterke absorptie van vocht blijft je baby tot wel 12 uur droog! De 3-weg pasvorm van Active Fit sluiten perfect aan op de taille, benen en billetjes van je baby. Active Fit luiers zijn superzacht en geven je baby een maximaal comfort. De beste pasvorm van Pampers; zorgeloos je baby lekker laten spelen of gerust laten slapen.

Pamper Mega+ Pack bevat maar liefst 74 Active Fit luiers. Deze luiers hebben Maat 5 en zijn geschikt voor babys van 11 tot 25 kilo.

 

Omschrijving van Wehkamp

Blijven droog en gaan niet hangen Dit mega+ pack Pampers Active Fit maat 5 biedt perfecte bescherming voor baby's tussen de 11 en 23 kilo en bevat 74 luiers uit het Pampers Premium Protection assortiment. Deze luiers houden je actieve baby tot 12 uur lang droog en beschermt. Daarnaast passen ze perfect rond de taille, de benen en de billetjes, wat zorgt voor een goede, droge pasvorm. Deze Pampers Active Fit luiers hebben een nieuwe, lange laag die beter kan absorberen, hoe je baby zich ook beweegt. De sterke kleefstrips en super rekbare zijkanten geven actieve baby's de beste pasvorm die je maar kan wensen en zorgt ervoor dat ze zich altijd goed kunnen bewegen. De verminderde volume van de Pampers Acitve Fit luiers creëert een comfortabele pasvorm en geeft ze de vrijheid om te spelen en bewegen op hun eigen unieke manier. De Pampers Active Fit luiers zijn verkrijgbaar in verschilende verpakkingsformaten en variëren in de maten 3, 3+, 4, 4+, 5 en 5+. Deze luiers zijn te gebruiken voor baby's vanaf 4 kg en gaan goed samen met de Pampers Sensitive babydoekjes voor minder vegen en een zachtere reiniging.

 


Pampers Active Fit Luiers(11 - 23 kg)74 stuks kopen