De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Pampers Baby Dry Luierbroekjes(11 - 18 kg)21 stuks


5% korting Pampers Baby Dry Luierbroekjes(11 - 18 kg)21 stuks online kopen


Van € 9,99   Voor 9,49
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 5 webshops


 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,99 € 9,49

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 9,99

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 10,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro, gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Indien voorradig, voor 21:30 besteld, morgen in huis
  € 10,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 39,96


Pampers Baby Dry Luierbroekjes(11 - 18 kg)21 stuks online

De Microparels absorberen tot wel 30 keer hun eigen gewicht

Met luiers van Pampers wordt elke ochtend een vrolijke ochtend. Met Microparels die het vocht vasthouden en je baby tot 12 uur lang droog houden. Een andere luier aandoen wordt ook een stuk gemakkelijker. Trek het luierbroekje aan, verwijder hem door de zijkanten te scheuren, en rol hem op met behulp van de handige tape aan de achterzijde en ga een geweldige dag tegemoet.
* Extra protectielaagje: Absorbeert vloeistoffen razendsnel en houdt ze vast om je babys huidje te beschermen
* Extra-ademend: De microporien zorgen ervoor dat damp vanuit de luier kan ontsnappen zodat je baby droog blijft
* Volledig flexibel: De flexibele tailleband en pijpjes passen zich aan de vorm en bewegingen van je baby aan zodat de luier in elke positie perfect past

 

Omschrijving van Wehkamp

Microparels: De microparels absorberen tot wel 30 keer hun eigen gewicht Dit midpack Pampers Baby-Dry Pants maat 5 is geschikt voor baby's van 11 tot 18 kilo en bevat 21 luierbroekjes. Deze luierbroekjes van Pampers Baby-Dry Pants bevatten microparels die alle natheid kunnen vasthouden en zorgen voor droogheid tot 12 uur lang. Naast de beste droogheid zijn de Pampers Baby-Dry Pants ook erg gemakkelijk aan te trekken. Trek hem in tegenstelling van een luier gewoon als een broekje aan en wanneer het tijd is om hem te verwijderen scheur je de zijkanten in en rol je hem op met behulp van de tape aan de achterzijde van de Pampers Baby-Dry Pants.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Aan in 1 beweging.Wanneer een baby actief wordt en probeert weg te kruipen tijdens het verschonen, dan kan een luier verwisselen lastig zijn. Tijd om over te stappen naar Pampers® Baby-Dry™ Pants Luierbroekjes!De Pampers® Baby-Dry™ Pants Luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en houden je baby tot 12 uur lang droog. Dankzij de flexibele tailleband passen ze zich aan de bewegingen van je baby aan en bieden hem zo comfort en een optimale pasvorm.3 revolutionaire absorberende banen helpen om vocht gelijkmatig te verdelen zodat de luier minder zwaar aanvoelt*. Bovendien houden ze het vocht beter vast, zodat je baby droog blijft. Waar je baby ook probeert heen te kruipen, hem verschonen gaat snel en makkelijk dankzij de Pampers® Baby-Dry™ Pants Luierbroekjes!Wist je dat Oei, ik groei! het gebruik van luierbroekjes aanbeveelt al vanaf 8 maanden?*t.o.v. vorige Pampers luierbroekjes. - Makkelijk aan te trekkenAan in 1 beweging. Makkelijk uit te trekken: scheur de zijkanten eenvoudig open.- 3 absorberende banenHelpen om vocht gelijkmatig te verdelen en je baby tot 12 uur lang droog te houden.- Volledig flexibelDe ultra flexibele tailleband en pijpjes passen zich aan de bewegingen van je baby aan zodat de luier perfect past.- Absorberende microparelsEen binnenlaag met microparels absorbeert en houdt het vocht vast.- Extra ademendMicroporiën zorgen ervoor dat damp vanuit de luier kan ontsnappen zodat je baby droog blijft.- Zo zacht als katoen*Opdat jouw baby de hele dag beschermd is en in zachtheid gehuld wordt. (*bevat geen katoen)

 

Omschrijving van Deonlinedrogist

Pampers Baby Dry Pants Luierbroekjes 5 zijn makkelijk aan te trekken en houden uw baby tot 12 uur lang droog. Dankzij de flexibele tailleband passen ze zich aan de bewegingen van uw baby aan en bieden hem zo comfort en een optimale pasvorm. 3 revolutionaire

 


Pampers Baby Dry Luierbroekjes(11 - 18 kg)21 stuks kopen