De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Pampers Luiers Baby Dry 5+ Junior 13 - 25kg Mega Pluspack


32% korting Pampers Luiers Baby Dry 5+ Junior 13 - 25kg Mega Pluspack online kopen


Van € 44,75   Voor 30,50
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 3 webshops


 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 44,75 € 30,50

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 30,84

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 31,99


Pampers Luiers Baby Dry 5+ Junior 13 - 25kg Mega Pluspack online

Baby's bewegen continu, vooral als ze slapen. Ze bewegen 's nachts zelfs twee keer zoveel als hun ouders. Baby's rollen en draaien alle kanten op, en daardoor kunnen lekken ontstaan waar ze wakker van worden. Daarom is Pampers ontworpen om mee te bewegen en zo tot wel 12 uur lang te beschermen tegen lekken. Je baby kan nu ongestoord genieten van een nacht lang Pampers gouden slaap.9 van de 10 moeders* zijn (zeer) tevreden!De Pampers Baby-Dry-luiers met 3 absorberende banen bezorgen je baby een droge slaap. Zodat je je 's morgens afvraagt waar alle plas is gebleven.*Onderzoek & analyse uitgevoerd door het Testpanel van WIJ op basis van de beoordelingen van 403 moeders september 2016. Kijk voor meer informatie op wij.nl/testpanel - 3 absorberende banenDe 3 absorberende banen van Pampers verdelen het vocht gelijkmatig over de luier. - Absorberende microparelsMicroparels die tot wel 30 keer hun eigen gewicht kunnen absorberen en nattigheid beter vasthouden.- Zacht als katoen*Voor een comfortabel gevoel op de huid van je baby. *Bevat geen katoen. - AdemendDe microporiën laten damp uit de luier ontsnappen zodat je baby’s huid droog blijft.- Flexibele zijkantenBieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht.

 

Omschrijving van Wehkamp

Zo droog. Maar waar is alle plas heen? Zorg dat elke ochtend een goedemorgen is met Baby-Dry. Dit pakket bevat een Pampers Baby-Dry mega+ pack maat 5+ die geschikt is voor baby's van 13 tot 25 kilo met 84 luiers. Je baby is elke nacht 12 uur droog met de Pampers Baby-Dry luiers. Door de Double Dryzones hebben de luiers een zachte absorptielaagje en een kern waardoor natheid beter opgenomen wordt. Met de rekbare en zachte zijkanten creëert Baby-Dry een comfortabele pasvorm die zorgt voor een droge nacht, elke nacht.

 

Omschrijving van Drogistplein

Zo droog. Maar waar is alle plas heen?

Ben je klaar voor een luierrevolutie? Vanaf de allereerste keer dat je Pampers Baby-Dry gebruikt, zul je merken dat ze anders zijn dan Pampers vorige luiers. De revolutionaire technologie helpt om nattigheid gelijkmatig te verdelen over 3 absorberende banen en om vocht beter vast te houden. Hierdoor is de luier s ochtends niet zo zwaar is. Ze zien er zelfs zo comfortabel en droog uit dat je je zult afvragen waar alle plas heen is.
* 3 absorberende banen: Helpen om nattigheid gelijkmatig te verdelen t.o.v. Pampers vorige luiers
* Absorberende microparels: Een binnenlaag met microparels absorbeert het vocht en houdt het tot wel 12 uur lang vast
* Absorberende toplaag: Absorbeert vocht en houdt het weg van je babys huid
* Zacht als katoen: De toplaag maakt contact met je babys huid, ze is zacht en droog voor een goede nachtrust
* Ademend: De microporien laten damp uit de luier ontsnappen zodat je babys huid droog blijft
* Flexibele zijkanten: Bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht

 


Pampers Luiers Baby Dry 5+ Junior 13 - 25kg Mega Pluspack kopen