De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Pampers maandbox(3 - 6 kg)240 luiers


40% korting Pampers maandbox(3 - 6 kg)240 luiers online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 56,49 € 33,89

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 56,49 € 51,99


maandbox(3 - 6 kg)240 luiers online

Ons beste comfort en onze beste bescherming Deze maandbox Pampers New Baby Premium Protection maat 2 is geschikt voor baby's van 3 tot 6 kilo en bevat 240 luiers. De New Baby Premium Protection luiers geven de huid van je pasgeboren baby de allerbeste bescherming. Met een langere absorptielaag krijgt je baby altijd extra bescherming aan de achterkant. Naast bescherming geeft Pampers New Baby Premium Protection ook de zachtheid van katoen en het comfort wat baby's nodig zijn. De speciale vorm van deze luiers zorgen voor extra bescherming van de navel door de ronding op de buik en de hogere aansluiting op de rug.Premium Protection luiers hebben ook een speciale urine indicator die van kleur verandert zodra je baby plast. Hierdoor weet je altijd, wanneer de indicator blauw wordt, heeft je baby een schone luier nodig.

 

Omschrijving van Drogistplein

Pampers voor de beste bescherming van de huid van je pasgeborene

New Baby luiers bieden de beste bescherming voor de huid van je pasgeboren baby. Deze luiers hebben nu een langere absorptiezone die je baby extra bescherming biedt aan de achterkant. Het Pampers Premium Protection assortiment zorgt ervoor dat je pasgeborene niets dan liefde zal voelen. De katoenachtige zachtheid geeft babys het comfort dat ze nodig hebben en de nieuwe navelvriendelijke vorm zorgt dat je baby zorgvuldig beschermd is door een gebogen pasvorm rond de buik en een hogere taille op de rug. Pampers New Baby luiers worden aangeboden in de maten 1, 2 en 3.
* Pampers voor de beste bescherming van de huid van een pasgeborene;
* Nieuw - een langere absorptiestrook voor betere bescherming aan de achterkant;
* Unieke Absorb-Away Laag om vocht en zachte ontlasting snel te absorberen;
* Katoenachtige zachtheid;
* Urine-indicator: wordt blauw als je baby plast, zodat je weet dat je baby waarschijnlijk een schone luier nodig heeft;
* Nieuwe navelvriendelijke vorm: een comfortabele gebogen pasvorm rond de buik (verkrijgbaar in maten 0, 1 en 2);
* Pampers New Baby luiers gaan prima samen met Pampers New Baby Sensitive doekjes.Voor n maand pampers luiers in n maandbox.

 


Pampers maandbox(3 - 6 kg)240 luiers kopen