De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Sweetcare baby luiers flex xl - flex 40 stuks


Sweetcare baby luiers flex xl - flex 40 stuks online kopen


9,39
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 2 webshops


  • Bezorging door: DPD
    Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
    Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
    € 9,39

  • Bezorging door: PostNL
    € 19,35


Sweetcare baby luiers flex xl - flex 40 stuks online

SweetCare Baby Luiers FLEX XL - Maat 6 FLEX 40 stuks
De SweetCare luiers zijn dunne luiers met flexibele zijkanten en een perfecte pasvorm. De luiers zijn zó dun dat baby?s meer bewegingsvrijheid en comfort beleven dan ooit. En wat te denken van die de vele andere eigenschappen de luier aantrekkelijk maken? Tegen een zéér voordelig tarief zijn de baby luiers van Sweet Care online te bestellen.
Een fluffless luier: zowel dun als duurzaam
Het geheim van de SweetCare ultradunne luier zit hem in de binnenkant. Normaal gesproken zitten daar donsachtige, pluizige ?watten? in: fluff. Vervaardigd van gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang. Samen met zogenaamde SAP-korrels zorgen ze ervoor dat de babyplas wordt geabsorbeerd. SweetCare gebruikt echter een unieke, gepatenteerde techniek waardoor de wattenvulling overbodig wordt en we ook nog eens geen lijm meer hoeven te gebruiken om de watten bij elkaar te houden. De binnenzijde is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. Een handige oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd.
Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid
Natuurlijk stond bij het bedenken van de SweetCare ultradunne luier ook het draagcomfort voor de baby centraal. Omdat we geen ?watten? meer gebruiken, ontstaat een extreem dunne luier met een ongekend grote absorptiekracht. De bekende natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby met zich mee moet zeulen, is daarmee verleden tijd. Bovendien slaapt de baby hierdoor ook ?s nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegings-vrijheid. Sterker nog: deze luier is zo dun dat het lijkt alsof hun dreumes onder zijn kleding geen luier aan heeft!
Een dunne luier die zowel dag en nacht zorgt voor zekerheid
De topkwaliteit van de SweetCare ultradunne luier voorkomt dit allemaal en is dag en nacht de beste keuze. Overdag en ?s nachts een verschillende luier omdoen? Nergens voor nodig. SweetCare zorgt ervoor dat ouders voortaan 24 uur per dag kunnen kiezen voor een betaalbare topluier die niet lekt, minder irritatie veroorzaakt, een optimale pasvorm heeft en ook nog eens bijdraagt aan een zorgzame, schone wereld.
Inhoud: SweetCare Baby Luiers FLEX XL - Maat 6 FLEX 40 stuks

 

Omschrijving van Hollandathome

Sweet Care Luiers XL Flex   Sweet Care Luiers XL Flex zijn betaalbare unisex wegwerpluiers van hoge kwaliteit voor peuters van 15 tot 30 kilo. Sweet Care Luiers XL Flex zijn lekker zacht voor de billen van je peuter en hebben een perfecte pasvorm en een buitengewoon goed absorptievermogen, waardoor lekken en luieruitslag wordt voorkomen.   Eigenschappen van Sweet Care Luiers   Sweet Care luiers zijn wegwerpluiers van uitstekende kwaliteit maar tegen een betaalbare prijs. Sweet Care luiers worden gemaakt van de beste materialen, waardoor ze lekker zacht zijn en prettig aanvoelen voor de billetjes van je peuter. Dankzij de elastische klittebandsluiting en tailleband zitten Sweet Care Luiers bovendien altijd perfect, zodat de kans op lekken minimaal is. Daarnaast zijn Sweet Care luiers sterk absorberend en bevatten ze vochtgeleiders die vocht snel opnemen en over de luier verspreiden, zodat je peuter veel minder snel last krijgt van luieruitslag.   Eén pak Sweet Care Luiers XL Flex bevat 20 wegwerpluiers voor peuters van 15 tot 30 kilo (maat 6). Sweet Care Luiers zijn unisex luiers, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Als je peuter nog geen 15 kilo weegt kun je beter kiezen voor Sweet Care Luiers Junior Flex.   Talloze Nederlandse moeders en vaders gebruiken Sweet Care luiers voor hun baby, dreumes en peuter, en ook binnen de professionele kinderopvang wordt vaak gekozen voor Sweet Care luiers.   Inhoud: 20 stuks

 


Sweetcare baby luiers flex xl - flex 40 stuks kopen