De beste luier aanbiedingen voor slimme papa's en mama's

Sweetcare Premium Xl 16+ Kg(30st )9,36
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 6 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Bestellingen boven 75 euro gratis
  Bezorging: Binnen 1-3 werkdagen
  € 9,36

 • Bezorging door: DPD
  Verzendkosten: Vanaf 4.95 euro
  Bezorging: Binnen 1-2 werdagen
  € 10,45

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  € 12,50 € 10,45

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 10,49

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 10,49

 • Bezorging door: PostNL
  € 11,98


Sweetcare Premium Xl 16+ Kg(30st ) online

Merk: SWEETCARE\nTitel: Premium XL maat 6 16+ kg\nInhoud: 30ST

 

Omschrijving van Drogisterij deals

SweetCare Premium Baby Ultradun Luiers Maat 6 - 30 stuks
Een fluffless luier: zowel dun als duurzaam
Het geheim van de SweetCare ultradunne luier zit hem in de binnenkant. Normaal gesproken zitten daar donsachtige, pluizige ?watten? in: fluff. Vervaardigd van gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang. Samen met zogenaamde SAP-korrels zorgen ze ervoor dat de babyplas wordt geabsorbeerd. SweetCare gebruikt echter een unieke, gepatenteerde techniek waardoor de wattenvulling overbodig wordt en we ook nog eens geen lijm meer hoeven te gebruiken om de watten bij elkaar te houden. De binnenzijde is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. Een handige oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd.
Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid
Natuurlijk stond bij het bedenken van de SweetCare ultradunne luier ook het draagcomfort voor de baby centraal. Omdat we geen ?watten? meer gebruiken, ontstaat een extreem dunne luier met een ongekend grote absorptiekracht. De bekende natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby met zich mee moet zeulen, is daarmee verleden tijd. Bovendien slaapt de baby hierdoor ook ?s nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegings-vrijheid. Sterker nog: deze luier is zo dun dat het lijkt alsof hun dreumes onder zijn kleding geen luier aan heeft!
Een dunne luier die zowel dag en nacht zorgt voor zekerheid
De topkwaliteit van de SweetCare ultradunne luier voorkomt dit allemaal en is dag en nacht de beste keuze. Overdag en ?s nachts een verschillende luier omdoen? Nergens voor nodig. SweetCare zorgt ervoor dat ouders voortaan 24 uur per dag kunnen kiezen voor een betaalbare topluier die niet lekt, minder irritatie veroorzaakt, een optimale pasvorm heeft en ook nog eens bijdraagt aan een zorgzame, schone wereld.
Inhoud: SweetCare Premium Baby Ultradun Luiers Maat 6 - 30 stuks

 

Omschrijving van Voordeeldrogisterij

SweetCare Premium Baby Ultradun Luiers - 30 stuks
Een fluffless luier: zowel dun als duurzaam
Het geheim van de SweetCare ultradunne luier zit hem in de binnenkant. Normaal gesproken zitten daar donsachtige, pluizige 'watten' in: fluff. Vervaardigd van gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang. Samen met zogenaamde SAP-korrels zorgen ze ervoor dat de babyplas wordt geabsorbeerd. SweetCare gebruikt echter een unieke, gepatenteerde techniek waardoor de wattenvulling overbodig wordt en we ook nog eens geen lijm meer hoeven te gebruiken om de watten bij elkaar te houden. De binnenzijde is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. Een handige oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd.
Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheid
Natuurlijk stond bij het bedenken van de SweetCare ultradunne luier ook het draagcomfort voor de baby centraal. Omdat we geen 'watten' meer gebruiken, ontstaat een extreem dunne luier met een ongekend grote absorptiekracht. De bekende natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby met zich mee moet zeulen, is daarmee verleden tijd. Bovendien slaapt de baby hierdoor ook 's nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegings-vrijheid. Sterker nog: deze luier is zo dun dat het lijkt alsof hun dreumes onder zijn kleding geen luier aan heeft!
Een dunne luier die zowel dag en nacht zorgt voor zekerheid
De topkwaliteit van de SweetCare ultradunne luier voorkomt dit allemaal en is dag en nacht de beste keuze. Overdag en 's nachts een verschillende luier omdoen? Nergens voor nodig. SweetCare zorgt ervoor dat ouders voortaan 24 uur per dag kunnen kiezen voor een betaalbare topluier die niet lekt, minder irritatie veroorzaakt, een optimale pasvorm heeft en ook nog eens bijdraagt aan een zorgzame, schone wereld.
Inhoud: SweetCare Premium Baby Ultradun Luiers - 30 stuks

 

Omschrijving van Drogisterij net

De nieuwe SweetCare ultradunne luier is maar liefst 40% dunner dan alle andere gangbare luiers in de markt. Zó dun dat babys meer bewegingsvrijheid en comfort hebben dan ooit. En wat te denken van de vele andere zorgzame en duurzame extras? Op de volgende paginas ontdekt u ze allemaal.Een fluffless luier: dun én duurzaamHet geheim van de SweetCare ultradunne luier zit aan de binnenkant. Normaal gesproken zitten daar donsachtige, pluizige watten in: fluff. Gemaakt van gebleekte houtvezels van ongeveer een millimeter lang. Samen met zogenaamde SAP-korrels zorgen ze ervoor dat de babyplas wordt geabsorbeerd. SweetCare gebruikt echter een unieke, gepatenteerde techniek waardoor de wattenvulling overbodig wordt en we ook nog eens geen lijm meer hoeven te gebruiken om de watten bij elkaar te houden. De binnenzijde is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. Een slimme oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd. Een dunne luier die zorgt voor optimale bewegingsvrijheidNatuurlijk stond bij de ontwikkeling van de SweetCare ultradunne luier ook het draagcomfort voor de baby centraal. Omdat we geen watten meer gebruiken, ontstaat een extreem dunne luier met een ongekend grote absorptiekracht. De bekende natte massa die tussen de beentjes naar beneden zakt en die de baby met zich mee moet zeulen, is daarmee verleden tijd. Bovendien slaapt de baby hierdoor ook s nachts lekker door. Ouders die kiezen voor deze dunne luier weten: mijn baby heeft altijd en overal het beste draagcomfort en optimale bewegings-vrijheid. Sterker nog: deze luier is zo dun dat het lijkt alsof hun dreumes onder zijn kleding geen luier aan heeft!Een dunne luier die dag en nacht zorgt voor zekerheidEen lekkende luier. Met als gevolg een doorweekt rompertje en een baby die huilt. Dat wil niemand. De topkwaliteit van de SweetCare ultradunne luier voorkomt het allemaal en is dag en nacht de beste keuze. Overdag en s nachts een verschillende luier omdoen? Nergens voor nodig. SweetCare zorgt ervoor dat ouders voortaan 24 uur per dag kunnen kiezen voor een betaalbare topluier die niet lekt, minder irritatie veroorzaakt, een optimale pasvorm heeft en ook nog eens bijdraagt aan een zorgzame, schone wereld.

 

Omschrijving van Drogistplein

SweetCare introduceert de ultradunne luier!

De nieuwe SweetCare ultradunne luier is maar liefst 40% dunner dan alle andere gangbare luiers in de markt. Zo? dun dat babys meer bewegingsvrijheid en comfort hebben dan ooit. Een compleet nieuwe, duurzame techniek zorgt voor een veel groter absorptievermogen. Lekkende luiers behoren tot het verleden en ouders kunnen met minder verschoningen toe.

 

Omschrijving van Hollandathome

Zachte luiers die razendsnel vocht opvangen. Zo wordt de kans op luieruitslag beperkt en kan jouw kleintje zorgeloos bewegen!

 


Sweetcare Premium Xl 16+ Kg(30st ) kopen